lauantai 29. joulukuuta 2012

Joulu meni jo

Niin se vaan joulu oli ja meni, ja saadaankin alkaa odottaa juhannusta ;)
Lähetin juuri ennen joulua, siis aatonaattona muutaman pienen joulumuistamisen eräille henkilöille. Hankoon sukulaisrouvalle lähti lämpöiset villasukat, joita hän oli erityisesti toivonut. Ne lähti kakkosluokassa, ja postintäti lupasi ne vasta uudenvuoden jälkeen perille. Hangosta kuitenkin tuli jo eilen viesti, että perillä ovat. Eli yllättävän nopeaa palvelua postilta. En muistanut kuvata, mutta ihan perussukat ne vaan oli. Enkä muista oonko nää esitellyt aiemmin, mutta tässäpä sen sijaan itselleni tekemät oranssit pitsisukat:




Toinen paketti lähti kaverille Poriin (ykkösluokassa) ja sieltäkin viestitettiin, että perille tuli. Siinä paketissa oli massakorukurssilla tekemistäni helmistä tehdyt kaulakoru ja korvikset:




Kolmannen kanssa kävi vähän hassusti, kun laitoin kuoren päälle väärän sukunimen, mutta oikean etunimen ja osoitteen. Joulukortille oli käynyt samoin, mutta se oli silti löytänyt perille. Kuinka lie tämä pikkupaketin käy. Löytäneekö ikinä perille. Laitan siitä sitten kuvan, jos ja kun saaja ilmoittaa saaneensa sen.

6 kommenttia:

  1. Nätin näköiset sukat ja värihän on aivan mahtava. Sukkia pitäisi väsätä mutta sen on tylsää, auttaisikohan vaikka tuollainen pitsikuvio niin mielenkiinto riittäisi sukkien loppuunsaattamiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitsisukkaa oli välillä kiva kutoa, mutta perussukka on se joka multa luonnistuu vaikka silmät kiinni tai telkkua katsoen. Taisi porukka joskus nauraa, kun olin "nukahtanut" soffalle kutimet kourassa ja kädet vaan kävi ja puikot heilu ;)

      Poista
  2. Ai sinä olit nuo helmetkin tehnyt itse :). Ne on tosi hienot! Mulla oli nuo korut jo heti eilen käytössä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, nuo kukkakuvioiset. Tai siis ainakin ne yrittää olla kukkasia ;) Kiva kun tykkäät niistä, ja vielä parempi, että ovat jo käytössä :)

      Poista
  3. Ihanan pirtsakat oranssit sukat. Mielestäni sellainen hehkuvanpunainen oranssiin vahvasti viittaava sävy on tosi kaunis. Tosin se nyt on väri joka ei missään nimessä sovi minulle, niin sitä nyt ei löydykään kuin yksistä sukista, ja nekin sukat tyttö on ryövännyt. Korutkin ovat kivat. Minua oikein harmittaa, kun en ikinä voinut käyttää muuta kuin kultaisia korviksia ja nekin monasti kiusasivat niin, että loppujen lopuksi annoin reikien kasvaa umpeen. hyvää vuodenvaihdetta M-L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai oranssi kaunis väri on, mut ei oikein mun väri kuitenkaan, eikä edes sovi mulle, tekee kalpeaksi. Ainakin on yksilölliset helmet, kun joka (kukka)helmi on käsin itse tehty, ja kiva kun saajakin tykkäs.

      Harmitus, oot ilmeisesti nikkeliallergikko? Itse en nuorena kans voinut pitää rihkamakorviksia, kun reiät alko heti märkimään. Mut silloin sai vissiin olla nikkeliä rihkamassa, nykyään ei saa, ja siks mä pystynkin onneks käyttämään noita itsetehtyjäkin.

      Mulle joku joskus sanoi, ettei reiät mee ikinä umpeen, vaan niihin tulee ikäänkuin sellainen rasvapatti. Mullakin joskus ne aukastiin ihan vaan hivuttamalla nappikorvis pikkuhiljaa sisään. Sieltä se rasvapatti tai mikä lie sitten tuli korvan takapuolelta ulos.
      Hyvää vuodenvaihdetta sinne teillekin!

      Poista