perjantai 21. syyskuuta 2012

Korukurssin satoa, osa 1

Ilmottauduin taannoin korukurssille, ja eka kurssipäivä oli pari viikkoa sitten. Se on vain joka toinen viikko ja nyt eilen oli toinen kerta. Eka kerralla aloitin tämän korun ja eilen kiinnitin viimein lukon siihen. Koru on esittelyvalmis ;) Mielestän siitä tuli aikas nätti, vai mitä?



Mustia ja vaaleita siemenhelmiä ja isompia pinkkejä.

Vähän lähempää

Lukko
Kaulalla



Tää viimeinen kuva ei oo kovin onnistunut. Ei teknisesti, eikä muutenkaan; mun karmea kaulani. Mutta saatte siitä vähän hahmotelmaa miltä se vaikuttaisi päällä. Vähän hankalaa kuvata itseään peilin kautta, ja kun nosti kättään ylös, nousi tuo kaula-aukko tuota korua päin olkapään kohdalta. Eli melko avara kaula-aukko saisi olla paidassa tämän korun kanssa.
Muoks. Vaihdoin viimeisen kuvan hieman parempaan, kaula tosin ei siitä parantunut ;)

9 kommenttia:

  1. Pinterestin kautta löydetty - sitten kun korukiintiö on täynnä: http://www.thatbeadlady.com/beads?category=pdf%20ornament%20pattern

    (Nellin emäntä kommentoi...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, noissa on jo jotain haastetta. Tosin mallit olivat maksullisia, joten tuskin tulee sovellettua. Mutta upeita olivat kertakaikkiaan.

      Poista
  2. Onpas taas hieno. Et muuten ikinä arvaa, mitä ensimmäiseksi luin harottavilla silmilläni: konkurssin satoa. Sitten tuli sellainen välähdus, että nyt Ellin emäntä on ostanut jonkun helmikaupan konkurssipesän ja hälle riittää helmiä loppuiäksi. Sitten aloin epäillä lukemaani ja sihtasin otsikkoa pari kertaa uudestaan:). Että semmosia lukuvirheitä. Mukavaa viikonloppua M-L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi vitsi, nyt oli kyllä sellainen lukuvirhe jonka olisin halunnut toteutuvan. Siis ei tietenkään kenellekään konkurssi kiva asia ole, mutta että helmiä olis loppuiäksi - voi mikä unelma :)
      Mukavaa viikonloppua myös teille!

      Poista
  3. Vau! Upee! Mä katsoin ensin kuvat ja ajattelin, että onpa kiva tuo kuva missä se näkyy sun kaulassa. Sitten luin sun tekstisi, että se kuva olisi muka huono! Pöh! On tuo koru kyllä juuri sun näköises. Vielä kerran: se on hieno :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se kuva oli huono, kun peilin kanssa ei voinut edes salamaa käyttää ja se näyttää hieman kellaselta. Lisäks se on vähän sumee. Mut siinä näkee ehkä kuitenkin paremmin tuon mustan osuuden. Ne pienet mustat on siis hematiittia ja ne kiiltää valossa niin, että näyttävät milteinpä harmaalta.

      Poista
    2. Niin, ja kiitos kehuista! <3

      Poista