lauantai 11. elokuuta 2012

11082012

Korujakin on tullut enempi - vähempi tehtyä. Nää on vähän tylsiä, kun on käytetty vain pyöreitä helmiä. Tässä parit kaulakorut ja korvikset:


Korvakorut. Vaalenapunaista ja pinkkiä.

Kaulakoru. Lilaa ja vaaleanpunaista.

Kaulakoru. Punaista, vaaleanpunaista ja hopeaa

Korvakorut. Nää vois sopia tuohon ed. kaulakoruun. Helmet samoja punaisia.

4 kommenttia:

  1. Eikä ole tylsiä. Vaaleanpunainen ei oo koskaan tylsä :)
    Mulla on tollaset rinkulat mihin yläkuvassa olet laittanut siemenhelmiä. Aika näpertäminen niissä on, tuntuu että vaikeampaa kuin pitkän korun tekeminen :)
    Onko alakuvan korut tehty jigillä? Näyttää kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mähän onnistuin kyllä siinäkin, eli saamaan vaaleanpunaisesta tylsän ;)
      Noi rinkulat ei ollut kauheen vaikeet, ehkä vaikeinta oli tuo ison helmen laitto jälkeenpäin, se on ihan siiman varassa ja kiinnityshelmillä laitettu siihen.

      Noista alemmista korviksista mäkin tykkään. Tuo on joku kelttikuvio ja tehty juurikin sillä jigillä. Toi punanen on vähän heppoista lankaa tuollaiseen koruun, mutta pitihän sitä kokeilla. Vähän varovainen saa olla ettei jää mihinkään kiinni, sitten venähtää ihan varmana pois muodostaan. Noi päätyt väänsinkin tuplarenkaina.

      Poista
  2. En ole ollenkaan pinkki - nuo punaiset korvakorut taasen on hienot. Onko tuo materiaali jäykkää vain venyykö toi kelttikuvio?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo vielä kauheesti kokemusta käytöstä. Epäilenpä, että venyy, jos jää johonkin kiinni. Toi on vaan 0.5:ta vahvuudeltaan. Hyvä vääntää jigissä, mutta vääntyy kyllä muutenkin helposti. Ei ne itekseen varmaankaan veny.

      Poista