tiistai 24. heinäkuuta 2012

Helmitilaus saapui

Tilaukseni helmikaupasta saapui viimeinkin viime keskiviikkona. Tukkupakkaukset näyttää naurettavan pieniltä. No enhän mä mitään isoja helmiä edes tilannut. Korujigiä olinkin jo kaivannut jonkin aikaa. Tää oli ihan vaan muovinen halpisversio, että ans kattoo kauanko kestää. Sen mukana tuli muutama metallilankakiekura. Pieni kiitoskukkanenkin tuli paketin mukana.

Helmikaupan saalis ;)

Violetti tuplarivi
Pitihän sitä sitten heti kokeilla miltä näyttää tilatut helmet. No totuuden nimissä, siellä on lasihelmien joukossa noita hopeanvärisiä hieman isompia muovihelmiä, jotka olen jo aiemmin jostain ostanut. Nää on kaksiriviset helmet ja näyttää tosi hyvältä kaulalla!

Synttärikortti tulipalomiehelle ;)
Sain taas korttitilauksen. Kädet vapaat, eli olisin saanut tehdä millaisen vain 14-vuotiaalle pojalle. Tilausta saadessani, olin lenkillä Ellin kanssa ja kotiinpäästyä se vähän unohtuikin. Hei, hetkinen, enhän mä osaa teini-ikäiselle POJALLE tehdä korttia, apua. Ei missään oo mallia miten sellaiselle tehdään kortti. No onneksi tilaaja sitten myöhemmin soitti ja hoksasin kysellä vähän tarkemmin. Mitä harrastaa ja lempiväri ym. No vaatteista päätellen lempiväri voisi olla kuulemma harmaa, siksi kortin pohjaväri on harmaa (näyttää kyllä enempi siniseltä kuvassa). Ja hän on kuulemma palokuntanuorissa, siksi nuo palokunta-aiheiset tarrat. Onneksi löysin niitä Tiimarista. Ja vaikka puhe oli, ettei laitettaisi numeroita esiin, niin tuo ylävasen kulma jäi vähän turhan paljaaksi, joten kokeilin siihen tuollaista kohollaan olevaa numeroklappua. Ajattelin, että otetaan pois, jossei kelpaa, muttei sitten tarvinnut. Aiheen mukaisesti korttiin sopii mainiosti valmis tekstitarra: "lämpimät onnittelut". Noi värit on vähän vääristyneet siksi, kun salamalla ei voinut kuvaa ottaa, tuo hopea tekstitarra peilaa liikaa.

6 kommenttia:

  1. Minullakin on tuollainen korujigi. Hyvin on kestänyt, mutta ei tuolla kyllä voi väännellä mitään yhtään paksumpaa lankaa :) Ohuita kyllä hyvinkin! :) Kaunis koruhan siitä helmisaaliista tuli ;)

    VastaaPoista
  2. Oon mä jo koittanut vääntää korviskoukkuja sillä 0.8 metallilangasta. Ohuempi kyllä meneekin huomattavasti paremmin. En vielä kauheasti oo ehtinyt siihen perehtymään, jotain malleja joskus tuolta wigijigin sivuilta löysinkin. Kiitos kehuista, itsekin pidän siitä.

    Mä oon muutaman kerran jo käynytkin sivuillasi kurkkimassa ja ihania koruja oot sinäkin tehnyt. En vaan ole rohjennut vielä kommentoimaan.

    VastaaPoista
  3. Tuohon helmikauppaan en ollutkaan vielä törmännyt, täytyypä tutustua. Tilasin toisaalta helmiä huiviin ja odottelen nyt peukut pystyssä että ovat oikeanlaiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo taas oli eka mihin törmäsin ja siellä oli silloin kesätarjoukset meneillään. Reilu kympin verran noista kerty alennusta.
      No peukut on sitten pystyssä täälläkin, toivottavasti on sellaiset kun haluat. Mullakin oli tönäri kädessä ja mittailin vanhoja helmiäni, että hahmottaisin minkä kokoisia helmiä tilaan :)

      Poista
  4. Samaan kauppaan tein tilauksen :) Tukkupakkaukset kiinnosti minuakin, mutta huomasit varmaan saman, että tuolla ei ollut niinkään kiviä, vaan lasi- ja siemenhelmiä enimmäkseen?

    Sain eka tilauksenkin, kääk!! Tiettyyn juhlapukuun sopiva kaulakoru, rannekoru ja korvikset. Ja väri kaiken lisäksi minulle vieras, vaikea punainen, ei mikään vaalea tai pinkki, vaan oikea syvän punainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, No juu, mä taisinkin etsiä lasihelmiä. Ja siemenhelmiks mun piti ottaa hopeanvärisiä, mut otinkin noita opakin värisiä tummia + kuparinvärisiä. Tilatessa en ehkä osannut riittävästi ottaa huomioon noita sopivia värejä, vaan otin, mikä kuullosti paremmalta tai edullisemmalta tarkoitusperiini. Ne korviskoukut vähän jäi kaivelemaan kun eurolla olis saanut tukkupakkauksen, mut uutta tilausta en taida nyt vielä ainakaan sinne pistää.

      Vau, oikein tilaustyö, onnea Sinä! Kyllä sä siitä varmaan hyvin selviydyt, sulla on selkeästi silmää koruille!

      Poista